Inspiration

Här är en artikel från Hippson som är tänkvärd. Något som vi skulle kunna testa på lektion tror jag..! Jag själv gör det här omedvetet ganska ofta – har skrivit om det för några år sedan.

Sedan ett litet klipp som jag tycker är träffsäkert – och handlar om att ”komma till ridning”. Och enligt mig börjar ridpasset redan i boxen / på stallgången – det handlar helt enkelt om hur du kommunicerar med hästen. För det gör du – vare sig du tänker på det eller inte.

2 svar på ”Inspiration

  1. Underbar video och som sagt var sååå träffsäker! 🙂 och härligt gammalt inlägg från dig åxå. Jag pratar med mig själv när jag rider, dock tyst för mig själv, som tur är för de andra som rider med mig 🙂

  2. Det är bra att ”prata för sig själv” – helt säkert blir man mer koncentrerad på uppgiften!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*