Kurser

För att underlätta det administrativa när du ska boka, läs detta först.
Anmälningar, bokningar och andra förfrågningar görs via mail. Ange namn, adress, e-post och telefonnummer direkt när du gör en förfrågan.
Berätta också kort om din ridvana, ca längd och vikt. Kurserna faktureras i samband med anmälan, därför är det viktigt att ni även anger er adress!
Observera att bokning är bindande. Avbokning endast vid uppvisande av sjukintyg. Läs också under fliken ”Ridlektioner” för övriga villkor.

Kursinformation

Vi ordnar allt ifrån enstaka drop in-pass till dagläger och dressyrkurser med eller utan övernattning. Boendet är mysigt och personligt på vår gård med anor från 1700-talet. Vi tar emot små grupper och det går bra att göra förfrågningar om ni är en grupp som vill göra en egen bokning så ordnar vi en kurs åt er utifrån era önskemål. Sommartid går det även bra att ta med egen häst.

Om du vill sova över bor du i delat rum (enkelrum kan önskas, då något mindre). All mat ingår – kom ihåg att vid anmälan meddela om du har någon allergi eller liknande. Lakan finns, handduk medtages. Klicka här för bilder från rummen.

Vi försöker hålla oss till närproducerad och ekologisk mat i den mån det går. Vi odlar en hel del egna grönsaker, och vi producerar eget lammkött på gården. Tanken är att en kurs hos oss ska vara en helhetsupplevelse med bra ridning, god mat och att få koppla av i en lantlig miljö.

Foto Joanna Piatek

VÅREN 2023
Kurserna fylls på löpande!

26 mars FULLBOKAT
Eftermiddagskurs med två ridpass och fika
Samling 13.15, slut ca 17.30
1650 kr

31 mars -1 april FULLBOKAT
Tvådagarskurs med yoga och dressyr.
Två yogapass, tre ridpass, varav ett på lina.
Kost och logi
Samling 14.00 fredag, slut lördag ca 17.00
3870 kr

15 april FULLBOKAT
Eftermiddagskurs med två ridpass och fika
Samling 13.15, slut ca 17.30
1650 kr

30 april FULLBOKAT
Eftermiddagskurs med två ridpass och fika
Samling 13.15, slut ca 17.30
1650 kr

22-23 april FULLBOKAT

7 maj
Prel kurs

12-13 maj FULLBOKAT

27 maj
Prel kurs

28 maj
Prel programträning

6 juni
Prel em eller kvällskurs

10-11 juni FULLBOKAT
Programridningskurs – fasta elever har förtur.
Mer info i länken.