En bra dag

Idag har jag haft en ovanlig dag på så vis att jag har hunnit mer än jag trodde, och helt utan stress. Hur ofta händer det? Fyra hästar är ridna, varav en har varit och tränat. Övriga tre var dock ganska lättsamma pass, en var bara en uteritt. Det var Gloria som åkte på träning idag och det kändes riktigt bra, framförallt var det kul! Har några filmsnuttar jag kanske kan lägga upp, om ni vill? Är ni intresserade av sådant?

Jag blev ändå klar i vettig tid, så jag har till och med varit ute och sprungit idag! Det var en så fin kväll så det var nästan inte jobbigt. Älskar ljuset på hösten, det är så vackert. Nu är det dock dags att gå ner och fortsätta jobba.

Hur fint som helst.

Etiketter:

2 svar

  1. Jaa! Lägg ut filmerna! Det är alltid nyttigt och lärorikt att se bra ridning och det vet jag ju att du levererar. 😉

  2. Tack! Det fick bli en film från tävlingen istället. De andra var filmade på så långt håll visade det sig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*