Mer bilder från igår

 

Helt slut nu, kan jag lova! Hela veckan har jag gått och laddat inför tävlingen och det är klart det blir en stor anspänning. Dessutom (för att testa mina nerver) kom Anea in med flera små sår längs hela benet i torsdags. Inte någon fara, men om det är något hon är känslig för är det lymfangit, så hon fick stå med bandage över natten så ingen smuts skulle komma in.

Igår slutade dessutom vårt vatten att fungera! Vilken tajming alltså. Tur att jag hade en sen starttid. Det blev till att åka till grannarna och hämta vatten och flera inackorderingar hjälpte också till att ta hit dunkar – tack! På kvällen hade det löst sig tillfälligt genom att vi har kopplat på vårt vatten mot grannens, men vi vet ännu inte exakt vad som var fel. Kanske inte bästa uppladdningen inför en viktig tävling, min vision var typ lång frukost och morgon-yoga (eller nåt…) innan, men istället blev det att släpa vattenhinkar och knappt hinna äta lunch. Lyckades dock ändå hålla nerverna i  schack!

Här är i alla fall lite fler bilder från gårdagen.
DSC_7802Anea fick åka fin-släp och jag fick hjälp att köra av Marianne. Skönt att slippa när det är så långt, det blir man också lite trött av!
DSC_7803Förberedelser. Anea var ko-lugn trots stökig omgivning.
DSC_7807Kunde inte låta bli att matcha nagellacket med armbandet man skulle ha på sig. Lite töntigt, jag vet. (Men väldigt snygg färg!)
DSC_7843 DSC_7839 DSC_7832 DSC_7823Framridning
DSC_8005Det ÄR lite speciellt att rida på en tävling där man kan följa ritten live under tiden, och procenten visas på det här sättet…
DSC_8006Dagens duktiga medhjälpare – i snygga tröjor med logga! 🙂
DSC_8014Har fått en fiffig grej av Jenny, som man kan ”rulla ihop” håret med så det blir som en ”valk” i nacken. Passade perfekt under hatten! Jag får inte plats med en ”donut” (för kort nacke?) – det var därför hatten flög av på tävlingen i Ågesta… Det här var en kanon-lösning, snyggt också tycker jag.

Etiketter:

Ett svar

  1. Vad är det för en grej? Ser skön ut också! Donut är ju snyggt men herregud, ska man hålla på med något så tålamodsprövande som sitt eget hår på tävlingsdagen också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*