Helgen

Helgen har känts lång, men det är nog för att fredagen gick åt till att tävla och då kändes som en lördag. Igår var jag helt slut i kroppen! Anea fick bara en promenad och idag har hon vilat helt. Den enda jag har ridit i helgen är Harry, och det blev premiär på att rida ut helt själv. Han var ganska jobbig i början, snurrade och backade tre gånger rejält, men till slut löste det sig och då såg jag till att trava och galoppera hela vägen så han inte skulle ”hinna tänka”!

Annars har jag hunnit med ett dagläger igår, som gick bra, hästarna var fina! Idag har jag fixat stallet och haft två privatlektioner. Eftermiddagen har jag ägnat åt gräsklippning och att plantera om tomaterna i växthuset. Gillar variationen med att bo såhär. Visst skulle man kunna satsa 100% på att bara rida, träna och tävla. Men jag tycker det är skönt att göra annat också, som att pyssla med gården. Det är ganska tungt för kroppen, men det är ”kravlöst” – jag behöver liksom inte prestera på samma sätt som på hästryggen, och kan vila hjärnan lite, om ni förstår vad jag menar. Ska dock erkännas att det är väldigt mycket att pyssla med såhär års, och jag skulle i princip behöva anställa en trädgårdsmästare om jag hade haft råd… 😉
DSC_8017 DSC_8018Vi har redan kunnat börja skörda egna grönsaker, så i helgen blev det egna rädisor till kursen och egen spenat till middagen. Måste erkänna att det är väldigt tillfredsställande, mycket roligare än att köpa en påsa blad i affären!

 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*