Mer får-bilder

Lite mer bilder på våra nytillskott från igår. Det är alltså en tacka som har fått två lamm. Trodde vi skulle få fler idag, då vi tyckte att en av de andra betedde sig märkligt igår, men än så länge har inget nytt hänt i alla fall! Däremot har baggen blivit modig, och börjat stångas… Han har gett sig på mig två gånger idag. Inte så det gör ont, men ändå. Hur uppfostrar man en bagge? Som en häst? Det känns som om jag skulle behöva stångas tillbaka!
DSC_4867 DSC_4870 DSC_4874 DSC_4877 DSC_4888 DSC_4899 DSC_4900 DSC_4911

3 svar på ”Mer får-bilder

  1. Parkleken fick också lamm förra veckan. Och jag sa ju att baggen skulle bli jobbig, dom blir hormonstinna och vaktar antar jag. Kanske går att behandla med kvinnliga könshormoner (skämt!)

  2. Ja, det var lättare när han var rädd för oss! Vi har bestämt att inte ha kvar honom, meningen är att de ska gå i samma hage som hästarna sedan och då kan vi inte riskera att någon annan får en smäll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*