Snöig fredag

Nu är det verkligen vinter (i Stockholms-mått mätt), det hade ju kommit ännu mer snö i natt! Igår körde en av mina elever av vägen (ingen fara med henne, dock), och idag kom bussen inte upp för backen vid våra hagar (han hade blivit tvungen att stanna för en bil, det var nog därför). I alla fall vågade han sig inte på ett nytt försök utan backade tillbaka, men ni som har varit här vet ju att man får backa väääldigt långt innan man kan vända. Det slutade med att han körde runt vårt stall istället. Jag blev hyfsat förvånad när jag såg en buss passera stalldörren…

Hur som helst, ska ni hit så kör försiktigt. Jag har inte själv märkt av några problem, men jag har ju dubbar på däcken och har fattat nu att alla inte har det. Det är ju avkörningar hela tiden den här vintern!

 

Etiketter:

4 svar

  1. Många bilister tror ju att de är ensamma på vägen, kör på mitten och i alldeles för hög fart. Blir också förvånad hur få det är som stannar och väntar vid mötesplatserna, trots att de lätt hade kunnat utnyttja dem.

  2. Ja, det var precis det som hände! Mötte en stor SUV och då höll jag för långt till höger så jag gled ner i diket. Men SUV:en gasade glatt vidare… Dessutom var det fruktansvärt halt, så när jag satte foten utanför bilen höll jag på att slå ihjäl mig.

  3. Usch, idioter.. !! Tur det gick bra för dig i alla fall, men väldigt tråkigt och onödigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*