Tack för den här tiden.

Det är inte så roligt att skriva det här, men idag har Cicooria lämnat oss. Jag har haft henne på foder i 2½ år, men sa upp henne för ett tag sedan pga inken som hon har haft i mungipan, och som har gjort att vi inte har kunnat rida. (Vi provade att operera bort den i höstas men den kom tillbaka). Tyvärr är det så att inkar lätt kommer igen, och den här satt ju på ett av de sämsta ställena. Ägarna beslutade i samråd med veterinär att låta henne somna in idag. Det är otroligt tråkigt och ledsamt, men tyvärr så är det beslut man måste ta ibland. Vi har ju trots allt hästarna till att rida på.

Jag är i alla fall glad för den tiden vi hade tillsammans. Det var en väldigt speciell häst med egen vilja, men fick man henne på sin sida så var hon också väldigt rolig och med massa energi. Jag låter bilderna nedan tala för sig själv. En jättefin häst, som dock hade sina små idéer… (se sista bilden, det är liksom Cicooria i ett nötskal. Bilden är från framridningen till en tävling där hon sedan gick in och fick 67%). Det är Cicoorias medryttare Maria som rider på alla bilderna, hon gjorde ett kanonjobb med den här hästen.
Tack, lilla gumman, för den här tiden! <3
DSC_4172DSC_7924DSC_7876DSC_8811DSC_7903DSC_7835DSC_5972DSC_4222DSC_5506DSC_1583

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*