Pryltokiga hästmänniskor

Det är allmänt känt att hästfolk ofta är shopaholics. Det är alltid försvarbart med nytt träns eller nytt schabrak, typ. Jag är sämst på att köpa prylar, jag är alldeles för snål/praktisk. Fattar inte varför man ska ha flera uppsättningar av allt? Jag får nästan anstränga mig för att inte bli helt nedgången i gamla fula fleecetröjor och skabbiga benskydd. Jag har tagit upp ämnet förut, att jag måste lära mig se mer proper ut i stallet!

Idag har jag faktiskt inhandlat tröja och väst, dock lågbudget (Hööks) – västen kostade inte ens 300 kr (och den är snyggare på mig än på tjejen på bilden). Tröjan var superskön (köpte dock en svart)!

Jag måste i alla fall ta lite krafttag inför tävlingssäsongen. Vita ridbyxorna är från typ 2003 och jag tyckte det var ok förra året men har lovat mig själv ett par nya när det är dags att rida Msv B på Anea (man måste förtjäna nya saker i min värld). Skulle vara roligt med nytt kandar till hästen (men det får hon om hon kommer till Msv A = samma princip för henne). Och ett nytt vitt shabrak är också ett måste. Ett spö är nog också på tiden (eleverna brukar alltid glömma spön som man kan sno, men nu har alla blivit så ordningssamma så jag har faktiskt inget!)… Jag har nog inte ägt ett dressyrspö sedan jag gick Hippologen, och det var visst 8 år sedan nu?!

Saker som dock får kosta och är ett måste: BRA stövlar och BRA sadel.

1 svar på ”Pryltokiga hästmänniskor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*