Helg

I fredags hann jag med ett gäng lektioner och en uteritt. Kvällen tillbringade jag i vanlig ordning på Kvarnnibble. Det är kul för hästarna/ryttarna har verkligen utvecklats! Jag åkte och hälsade på Caprice också, som än så länge ser ut att vara i ett bra skick med tanke på boxvilan. Hon sköter sig kanon! Men det är två månader kvar…

På lördagen hade jag kurs och hästarna såg toppenfina ut. Nogge verkar riktigt pigg just nu, kanske på gränsen till lite tittig och nästan lite småstökig (?!), fast jag föredrar honom på det sättet. 🙂

Idag har jag haft en helt ledig dag!! Helt ledig = tvätta, städa, skrapa färg, spackla… Fast jag tycker att husfixandet i sig är ganska avslappnande. Dock hinner man inte alls lika mycket som man har tänkt sig.

Kommande vecka är lika fullspäckad som vanligt, med träning i morgon (Anea), provrida häst på onsdag osv. Jag trodde jag skulle ha hittat ”den rätta” hästen vid det här laget, men det verkar inte vara det lättaste!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*