St Georges-debut

Idag har jag gjort något som jag aldrig, aldrig hade trott att jag skulle kunna göra med den här hästen. Anea och jag har startat St Georges!
Vi red på 60,658%, vilket jag tycker är ett bra resultat för att vara första försöket. Vi har inte befäst alla moment riktigt och hade några små missar, samt att kraven höjs på mer bärighet och schwung, givetvis. Så där vi kanske hade fått en 7:a i MsvB får jag en 6:a nu, vilket jag har full förståelse för.

Den här hästen har haft sjukt svårt att alls hitta någon vettig form, och det har tagit mig flera år att ens få rena byten. Jag hade egentligen trott att hon skulle gå LA på sin höjd, och att jag skulle behöva se mig om efter något bättre – vilket är svårt när man inte har den typen av ekonomi. Har tänkt ge upp X antal gånger, men jag gillar ju den här hästen. Visst hade det varit skönt att ha en häst med bättre förutsättningar, men just idag är jag mer glad över 60% på just den här hästen, än jag hade varit med en ”färdig” häst även om jag hade kunnat få högre procent. Det här har jag gjort själv, och jag är stolt över det!

Det bästa är ändå att hon verkar börja tycka att det här är kul, hon bjuder till själv på ett annat sätt och vill gärna göra rätt. Så har det verkligen inte varit, de första åren var (tragiskt nog) mest en kamp. Att hon känns såhär positiv nu är den största behållningen idag!
DSC_3355

Att ställa upp och posera är dock inte hennes starkaste sida…

1 svar på ”St Georges-debut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*