Multitasking

Vaknade med mycket bra känsla i kroppen efter gårdagen. Känns så bra att klara av ett mål som man har haft i många, många ÅR! Och det konstiga var att jag inte ens var nervös. Det kändes liksom bara BRA, och jag som egentligen inte ens gillar att tävla. Känns grymt bra!!!!

Har sovit bättre än på flera år, och är visserligen trött i kroppen, men fick ändå massa bra energi av tävlingen. Det behövs – nu kommer en vecka full av förberedelser inför nästa helg. Jag är nästan mer nervös inför det än vad jag var inför tävlingen.

Just nu lyssnar jag igenom musik som vi ska ha (har fått hjälp av en vän), samtidigt som jag gör lite kontorsjobb. Jag är ganska bra på multitasking så länge det gäller praktiska saker (typ bära en vattenhink på huvudet samtidigt som jag mockar / håller lektion och longerar) – men tyvärr är det lite opraktiskt när man ska göra fakturor och sådant. Så jag ber om ursäkt om något blir knas, och dessutom är jag sen också. Har haft fullt upp…

DSC_8115Längtar efter att vi ska kunna rida på stubben!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*