Min fina Anea är på evigt sommarbete

Anea har varit hos mig i 15 år och har varit den viktigaste hästen i mitt liv. Knappt en sjukdag eller en tappsko på alla år, men nu började åldern ta ut sin rätt. Hon har verkligen varit fin in i det sista och gått som lektionshäst de senaste åren efter att jag slutade tävla. Tyvärr blev hon väldigt halt för en tid sedan, därav beslutet att det var dags att ta adjö.

Anea har hjälpt mig starta företag, hon har gett mig möjlighet att bli tränare och domare, hon överpresterade utifrån sina förutsättningar och hon lärde mina elever massor. Hon har verkligen funnits vid min sida under många viktiga år av mitt liv, och det känns som om jag stänger ett helt kapitel genom att ta det här beslutet.

Hon lärde mig veta hut och gav mig gråa hår många gånger, för hon var aldrig lätt. Men hon lät mig ändå flyga högre än jag trodde var möjligt, med både ett Lag-SM och vinst i svår klass som mina bästa minnen. Hon hjälpte mig uppfylla drömmar jag aldrig trodde var möjliga och för det kommer jag vara henne evigt tacksam. Dessutom var hon den klokaste hästen jag träffat, och hon kommer vara väldigt saknad av många. Hoppas hon får gå på evigt sommarbete i mina fina hagar, för det var det hon gillade mest.

Om ni vill kommentera något så får ni gärna skriva något minne som ni har med henne.

Här är några bilder som jag gillar på oss. Och slutligen en film på en ritt i Int1 som vi vann.
TACK, Anea för allt du har gjort för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*