Vinst i MsvA!

Wow! Soya startade MsvA för tredje gången i torsdags och vann även denna start. Så otroligt roligt! Vi har inte gjort så många starter och hennes utveckling har gått väldigt snabbt framåt. Sista tiden har hon känts toppenfin så det var kul att ”få betalt” för det även på banan. Och det bästa är att det känns som om vi har mer att visa upp i framtiden, för på träning har vi mer schwung och spänst som jag inte riktigt får fram på tävling än. Så mitt mål framöver är att kunna visa mer kvalitet på banan också. Jag är i alla fall jätteglad över den här hästen. Hon passar mig så bra!

Rocky och Jenny Arvidsson har också startat i helgen, en LB3 i Vällingby. En fin runda, och Rocky verkar tycka att det är kul. Jag hoppas på fler starter för detta ekipage i höst, det är jättekul när lektionshästarna får komma ut och visa upp sig lite också!


Den här helgen har jag faktiskt inte haft någon kurs, utan jag har bara haft några privatlektioner. Soya fick gå lektion igår, och det var kul att se henne från marken också. Jag köpte henne egentligen till verksamheten, och i början gick hon med mer, men nu är jag såklart lite mer egoistisk och vill rida själv! Jag tycker dock att det är jättekul om även mina elever kan få glädje av henne ibland.

Annars har jag hunnit ägna lite tid åt gården också, vilket verkligen behövs såhär års. Nu är det högsäsong för ogräsrensning och gräsklippning kan man säga… Men jag har även hunnit träffa lite vänner, så den här långhelgen kändes nästan som semester!

Avslutningsvis kommer här en film från tävlingen. Liten miss i slutet innan sista uppridningen var lite onödigt, men annars satte vi allt – även om det finns utrymme för utveckling, t.ex. mindre piruetter. Jag är dock jätteglad över rundan, samt fina kommentarer från domarna. Nu är vi peppade på fortsatt träning!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*