Vinst med Soya i MsvB5

I helgen var jag och Soya i Vallentuna och startade en MsvB5. Det var tredje starten i denna klass, men det blir nog den sista. Planen är att fokusera på MsvA, men jag kände att jag behövde ”komma till ridning” på banan utan för hög svårighetsgrad, och helst inga missar, så jag ville rida detta program en gång till. Soya är riktigt bra på banan, men det har varit svårt att ha henne 100% framför skänkeln och då är det lätt att tappa lite kontakt.

Den här rundan började jag själv lite spänt i traven tyvärr, men jag lyckades ta mig ur det och fokusera bättre i andra delen av programmet. Tappade lite tramp i skrittpiruetterna, men annars flöt allt på. Jag vill fortfarande ha henne mer framför mig, men det får bli nästa mål!

Vi fick fina 68,83%, vilket gav oss vinsten denna gång. Nu ska vi jobba vidare med säkrare rundor i MsvA!

Film för den som är nyfiken:

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*