Hjälp att sätta mål?

Jag har redan börjat utvärdera 2022 och sätta nya mål för 2023!

Jag tycker att det är viktigt att sätta konkreta mål, dels för att ha något att sträva mot (jag tycker att det gör träningen roligare) och för att sedan kunna se tillbaka och förhoppningsvis lättare se vad man har åstadkommit – eller vad man behöver jobba vidare med.

Ni elever som vill ha hjälp med mål inför kommande år är välkomna att boka 30 min möte där vi stämmer av 2022 samt sätter upp delmål och mål inför 2023. Du som har som mål att tävla har extra nytta av detta – vi kan även passa på att börja kika lite på er tävlingsplanering, men även du som ”bara” vill träna är välkommen att boka detta!
Mötet kan t.ex. läggas före eller efter en lektion – eller vad som passar.

Kostnad 200 kr.
Bokning via mail.

Välkommen!


Soya och jag checkade av fler mål i år än jag hade tänkt. Ibland går det snabbare än väntat – ibland tvärtom.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*