Dags för en ny inspirationshelg för ryttare!

4-5 februari är det dags för en ny, avsutten inspirationshelg för ryttare. Innan covid så ordnade jag och Hedvig en väldigt uppskattad helg i Vaxholm. Nu är det dags igen, och denna gång blir det på Marholmen.

Idag har vi varit där och haft ett planeringsmöte, tittat på rummen och lokalerna där vi kommer att vara. Vi håller på att sätta ihop de sista detaljerna nu med tidsschema och exakt pris. När det är klart kommer vi att gå ut med vilka föreläsare / inspiratörer som kommer att vara på plats. Ni elever / kunder och följare kommer att ha förtur på att boka innan jag släpper platserna till alla. Notera datumet så länge, så kommer mer information inom kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*