Helgens kurs

Den här helgen har det varit kurs fre-lör med fyra av mina fasta elever. Vi har hunnit med tre ridpass med fokus på skänkelvikningar, god mat och massa prat. Vädret har dessutom varit väldigt skönt, dock lite onormalt varmt kanske om eleverna rider i kortärmat i oktober?!

På kurssidan kan du nu hitta några nya tillfällen att boka, halvdagar och en drop in.
Jag planerar också för jul och nyår, så om du har särskilda önskemål / förslag – maila mig gärna! Där finns det fortfarande luft i schemat så att jag kan anpassa. Det går bra att boka även en hel grupp på 4 pers. Nivå LA.

Idag har jag faktiskt varit helt ledig från stallet, men det innebär trädgårdsarbete och köksrenovering med egen gård. Dock en ordentlig sovmorgon och lång frukost innan, så jag har ny energi till kommande vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*