12 år på Wreta idag

Idag firar vi 12 år på gården! Det är lätt att komma ihåg eftersom det sammanfaller med Torbjörns och min pappas gemensamma födelsedag. Dock brukar jag inte komma ihåg det datumet ändå, men då påminner Facebook mig och så är det löst! 😉

Helt otroligt vad tiden går. Det känns som om vi flyttade in nyss, samtidigt som jag tycker att jag alltid har bott här. Jag har för avsikt att bo här tills jag dör, men det kanske man inte får bestämma över själv tyvärr. Jag är i alla fall mycket tacksam över att ha den här möjligheten att få driva min verksamhet på egen gård, något som jag har drömt om och jobbat för ”hela livet” – eller i alla fall sedan den dagen jag bestämde mig för att jobba med hästar, och då var jag nog 14 år eller så. Det är ett privilegium att få drömmar att slå in, och bra att påminna sig själv om var det började, för ibland känns det som kaos och övermäktigt och alldeles för mycket jobb, men jag vill absolut inte byta bort detta mot något annat! Jag älskar att bo på landet och även om man är uppbunden som egenföretagare så ger det mig ändå sådana friheter som jag aldrig skulle ha som anställd. Det är värt hur mycket som helst.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*