Duktiga elever i helgen!

I helgen var några av lektionshästarna på tävling. Så roligt att det går att komma igång lite igen, det blev lite dött efter corona och att så mycket blev inställt. Nu har vi i alla fall kommit iväg mer i år och jag hoppas vi kan fortsätta så!

Rocky och Jenny Arvidsson gjorde en superfin ritt på 68,5% i LB2 igår, vilket gav en 2:a plats! Det är Rockys första dressyrtävling så extra roligt såklart.

Jenny Lindström startade Cesar, det var deras första tävling ihop och det blev en 5:e placering i LB2 på 66,33%. Superduktiga!

Båda hästarna startade hos Väsby Ridklubb, och efter det dömde jag en LA3. Det är perfekt när det går att kombinera flera uppdrag på samma plats, lite mer effektivt och sånt gillar jag!

Jag hade ytterligare en duktig elev igår – Valdy Nordling Fuchs red en St Georges på sin häst Cognac i Eskilstuna och igår vann de på 68%! Superkul!

Grattis till alla duktiga ryttare! Bra jobbat!! Ska bli kul att fortsätta träna vidare med er. Och vi kanske kan få ut ännu fler lektionshästar på tävling här framöver. 🙂

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*