En lång dag

Den här dagen gick verkligen i ett. Inte för att jag tycker att jag maskar annars, men jag hann inte ens hem för lunch eller middag, och jag har ju bara en minut hem…

Började åtta i morse med att mocka ”mina” boxar. Jag har ju personal men vi delar på mockningen och i övrigt har hon huvudansvaret för rutinerna under dagen.

Vid nio åkte jag och Marianne för att hämta hem Bonnie. Hon har ju stått på lösdrift i Bålsta, men nu till sommaren ville vi ha hem henne. Mer om det i annat inlägg!

Vi var hemma till lunch (i stallet då, jag har i alla fall ätit).. Vid tolv kom Dolles ägare för att titta när jag red. Sedan red jag även Soya (som redan känns lite starkare och bättre!) följt av Cesar. Han fick jobba med programdelar idag.

Vid fyra åkte jag till Wallstanäs för att träna med Grodan. Hon var superduktig, så det var kul!

Hann tillbaka till lektionerna och en snabb middag i stallet. 😉 Alltså, såhär ska man nog inte planera en dag, men bara det inte är varje dag så får det gå. Jag tycker dock att nästan alla dagar börjar se ut lite såhär just nu.. Får försöka ta semester snart tror jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*