Nya kurser i sommar

Nu har jag uppdaterat hemsidan med några fler sommarkurser. Det kommer finnas utrymme för privatlektioner också, men det bokar jag inte riktigt såhär långt i förväg. Ni som rider som fasta elever har förtur till detta. Jag vill också flagga för att jag är ledig v 27-28. Då kommer det finnas några hästar som behöver lite motion – främst uteritter dock. Ni som vill öva mer på att tömköra kan också säga till så löser vi det!

Om du är intresserad av att rida under min semester får du gärna säga till redan nu.

Det går också bra att träna med egen häst i sommar. Om du vill komma flera dagar så har jag boxplats (och även sängplats) så att man kan stanna kvar. Skicka ett mail vid intresse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*