Två veckor kvar..

Fyra veckor avklarade, två kvar med gips.

Dagarna går nästan lika fort som vanligt, konstigt nog. Jag trodde jag skulle få väldigt långtråkigt, men jag är tillräckligt sysselsatt faktiskt. Det är i alla fall tur att man inte sitter instängd i en lägenhet i stan och sjukskriven på heltid… Jag kan ju fortfarande vara utomhus och har nära till jobbet. Att kunna hålla lektionerna fortfarande gör ju ändå att man har hyfsade rutiner och ett ”mål med dagen”. Och att kunna gå ut är ju superviktigt! Det har varit så fint väder också, och då sitter jag ute och läser – då känns det nästan som semester (och det behövde jag mer av).

Nu börjar jag kunna sova hela nätterna också, och känner mig piggare i huvudet. Jag orkar inte hålla igång alltför många timmar, men nu kan jag i alla fall ”tänka” igen… Jag försöker träna lite varje dag för att inte tappa för mycket. Dels är det ju övningar för benet som ska göras, men jag försöker träna resten också – det går ju att göra det mesta förutom att stå på benet…

Hästarna sköter sig bra än så länge. Jag har fokuserat på mina fasta elever nu, och det var min plan redan innan detta hände. Det underlättar såklart om det är samma personer som rider hästarna i den mån det går, så att ridningen blir hyfsat konsekvent. När jag själv inte kan sitta upp och rätta till saker så blir detta extra viktigt!

Tack till alla som hjälper till med extra saker i stallet! Det är tur att jag har så mycket bra folk runt mig. 🙂 Extra tur i oturen är att jag under hösten dessutom har praktikant tre dagar i veckan, det underlättar ju minst sagt. Hade inte kunnat tajma en skadad fot bättre än såhär i alla fall. 😉

Det jag kommer sakna mest i höst är faktiskt uteritter bland gula löv. Träna och rida i ridhuset kan man ju göra jämt. Men nu är det perfekt väder för härliga uteritter. Så ni andra -passa på nu innan vintern kommer!!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*