Grodan just nu

Glad att jag hann starta Grodan en gång innan jag skadade mig, så jag fick en check på att hon i alla fall är på rätt väg.

Det känns såklart surt att tappa tid nu när jag äntligen hade börjat träna mer seriöst, men å andra sidan hade vi nog inte hunnit starta MsvB i höst ändå. Jag hade börjat lite med bytena igen, men det är ju absolut inte befäst. Dessutom behöver hon fortfarande massa styrketräning och kanske en del alternativ träning fortfarande.

Såhär långt har jag haft hjälp av Linnéa med att jogga henne och rida ut. Sedan har Nina Bengtsson fått börja jobba med bytena. Hon har också ridit Cesar och Anea lite, så att de inte ska tappa för mycket när jag inte kan.

Jag tänkte försöka låta Nina jobba lite med bytena nu, varvat med uppbyggnad. Det blir nog en del avsuttet med longering (över bommar), promenader med vikter på bakbenen, och vattenträning. Jag hade ändå tankar om att testa det pga hennes skadehistorik, och nu passar det ju extra bra. Jag hoppas att jag får detta att funka under några veckor. Sedan kommer jag lägga in en vet-check om något behöver fixas, så att det är gjort innan jag själv kan rida igen.

På uppsidan så är det ändå roligt att se Grodan från marken också, eftersom jag bara har ridit själv senaste året, eller mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*