Mot Tyskland i helgen

Den här helgen kommer jag att vara bortrest, som jag har nämnt. Jag och min kompis Sarah är bjudna till vårt allra första jobb i Tyskland. Vi åkte dit direkt efter gymnasiet, så det är 20 år sedan! Egentligen är det ju fantastiskt att vi dessutom fortfarande ses, även om det inte är så ofta. Jag har tänkt många gånger på att det vore roligt att åka ner igen, men när ska man ha tid med det? Nu är det dock så, att om man blir bjuden på en fest, så tar man sig tid! Någon tyckte det var ett kul skämt och frågade om jag ”skulle ta bilen ner”, underförstått att flyget är det enda rimliga. Men NEJ, vi kommer inte flyga. Sarah får anpassa sig efter mig, så vi åker bil och båt. Jag är medveten om att bil inte heller är miljövänligt (rida hade varit det bästa), men två personer i en bil släpper ut mindre än om vi hade tagit flyget.

Här är ett inlägg om min tid i Tyskland. Det finns flera inlägg om mitt hästliv, skriv in det i sökrutan ifall ni har missat de gamla inläggen och är nyfikna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*