Fredagen såhär långt

Idag är det en ganska intensiv fredag. På förmiddagen har jag ridit tre hästar, Caribo på en uteritt, Cesar ett kort lösgörande pass i ridhuset och Gloria som fick ett mer ordentligt pass idag. Nu har jag tagit en lunchpaus och efter det tänkte jag rida en stund på Anea också. Jag har mest ridit ut eller tömkört henne vid sidan av lektionerna, men idag tänkte jag faktiskt rida ”på riktigt”.

Efter det är det dags för en eftermiddagskurs med två ridpass, samt en privatlektion med en inackordering. Sedan blir det fredagsmiddag med eget kött och egna rotfrukter. Det är verkligen lyx som är svår att förstå innan man har provat. Maten blir både godare, finare och roligare att äta. I och för sig kanske jag inte direkt behöver uppmuntras till att äta mer, det är inte direkt en svag punkt hos mig att äta för lite, men ändå. 😉

Jag måste också lära in två nya dressyrprogram, för imorgon ska jag göra något helt nytt – nämligen döma fälttävlansdressyr! Det ska bli lite spännande. I och för sig är det väl ingen större skillnad för min del, men ändå, en ny erfarenhet!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*