Lästips mm

Det här inlägget kommer bli helt ostrukturerat och mest lite tips på saker som kanske kan inspirera lite. Först ska jag bara berätta vem som gillade en av mina bilder på Instagram idag, ingen mindre än Lena Furberg! Alltså skaparen av ”Mulle” ifall någon skulle ha glömt det. Synd bara att hon gillade en bild jag lagt upp på min fina hästtavla som jag köpte för en tid sedan, så det var inte direkt något jag kunde ta åt mig äran av…
Men apropå det så ska jag visa den här med.
Jag älskar den! Finns flera fina hos Hogsta Ridsport och konstnären heter Katja Hannula. Dagens första tips är alltså att klicka på länken och titta på flera fina motiv.

Mer saker att klicka på:
Caroline skriver om sin vecka här och hur det gick att träna (bland annat). Tror att det kommer en fortsättning inom kort.
Ett sammandrag från Pethers föreläsning under Hästföretagardagen förra veckan, som jag önskar jag hade gått på. Nästa år? Så tänker jag jämt – sedan tycker jag att det är långt att åka till Göteborg…. Det lät som om det fanns flera intressanta ämnen som togs upp den dagen.

Ett inlägg som handlar om motivation – hur man ska tänka om den tryter… Jag tycker framförallt att det här är värt att tänka på och komma ihåg när det är jobbigt – t.ex. i en ridsvacka:
”När motivationen dalar och man hamnar i en svacka, börjar man ofta ifrågasätta hur man mår, vad man gör och kanske till och med hur man gör det. Jag tycker att det leder till att jag tar tag i saker och situationen blir ofta bättre efteråt.”
Jag tycker ofta att svackorna är en del i utvecklingen, men när man är mitt i det kan det kännas riktigt jobbigt. Jag får verkligen påminna mig själv om att man ofta lär sig något efter att ha varit i en svacka. Så funkar det för mig i alla fall. Och ridning / hästar är ju verkligen en berg- och dalbana ibland. Kanske därför det är så svårt att sluta!

Slutligen har jag (hör och häpna) börjat lyssna på Ridpodden. Här hittar man den, och man kan välja de avsnitt som man är intresserad av. Skulle kunna skriva minst ett inlägg även om det, då det väcker en hel del tankar faktiskt. Jag har ju lite svårt att koncentrera mig på poddar / youtube-klipp och sådant, men det är bara 30 min och vissa saker går ju att göra samtidigt som man lyssnar. En del är riktigt intressant och det är dagens bästa tips!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*