Tävla eller inte tävla?

Har råkat anmäla mig till en tävling även på söndag… Men jag har svårt att bestämma mig för om jag ska åka eller inte. Jag ”borde” åka för att smida medan järnet är varmt… Jag behöver komma in i tävlandet och nu sist var känslan bra men jag hade en rejäl miss. Skulle gärna göra ett nytt försök nära inpå och kanske kunna hitta samma flyt men helst utan missar? Jag tyckte Anea var fin på träningen i onsdags, så om den känslan finns kvar idag hemma så finns ”inga ursäkter” …

… förutom att ryttaren är trött i kroppen. Och hon borde kanske vila ibland. Mitt enda mål i år var typ att ta det lugnare och jag vet inte hur många gånger jag har tänkt att jag ska ha EN hel ledig helg per månad. Och det här var en sådan helg. Jag klarade inte den lediga helgen i februari heller, för då fick jag en rolig kursförfrågan.

Dagens ridpass / ork får avgöra. Gillar inte att stryka mig, vill egentligen åka på sätt och vis, men samtidigt säger förnuftet: ”stanna hemma och vila för en gångs skull. Egentligen borde vara ledig en vecka. Minst.”

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*