Nya uppfinningar…

Läste just den här artikeln om att hästar blir lugnare av klassisk musik. Det i sig känns inte helt uppseendeväckande tycker jag, men kanske är det att gå lite långt att uppfinna en huva så att hästarna kan lyssna på musik?! Undrar om det kommer sälja bra?

Men apropå det så har jag märkt en konstig grej jag själv gör. Ofta pratar jag högt när jag rider, har skrivit om det tidigare. Jag vet inte vad det beror på men det måste låta hemskt märkligt om någon skulle höra mig! Men jag har också börjat nynna och sjunga sånger ibland. Det är dock bara en enda häst som drabbas av detta fenomen, och det är Zigge. Det är alltså inget jag gör medvetet utan det bara blir så när jag rider just honom, kanske för att jag tycker att han är lite spänd. Har ju andra (Anea?) som kanske också skulle behöva få höra min skönsång, men det är bara på just Zigge det här inträffar. Man har sannerligen konstiga saker för sig ibland…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*