#bestnine2016 och varför FB går mig på nerverna

Det börjar väl bli dags att summera året som gått snart. Det är fullständigt obegripligt hur ett år kan gå så fort – nu igen! Till att börja med får ni nöja er med en sammanfattning som Instagram har trollat fram åt mig, med mina nio mest gillade bilder under året. Det verkar finnas en röd tråd i flera bilder (förutom hästar!)…

Om ni inte redan följer mig – gör det! Finns under srhastochryttarutbildning. Jag har värjt mig från Instagram länge, men förra julen när jag var så förbaskat sjuk och uttråkad, så halkade jag in på detta, och JA, det är dessvärre beroendeframkallande. Kan tycka att det är lite trevligare än Facebook numera, som fullkomligt har spårat ur i mitt tycke. Jag kan stå ut med ett visst mått av reklam, men blir irriterad över att få upp så mycket extremt IQ-befriade saker i flödet. Dels alla dessa konstiga frågesporter och andra märkliga saker (som även jag själv råkar klicka på ibland och sedan skäms jag), men också klipp på katter som ramlar ner för trappor och apor med partyhattar eller liknande. Visst att det kan vara gulligt, men man blir ju hjärntvättad av idiotiska klipp och kvällstidningsrubriker. Ibland börjar jag faktiskt tro att det hela är en konspiration som syftar till att fördumma befolkningen (ännu mer) och sedan ta över planeten. Dessutom har det mer och mer börjat komma upp saker som att ”Anna har gillat att Inga har bytt profilbild” – fastän jag inte känner Inga överhuvudtaget. Jag kan tycka att det är ok att se vad mina vänner skriver till varandra, men att överösas av kommentarer från mina vänner till fullständiga främlingar går mig på nerverna! Men, absolut att FB är ett bra forum om man vill sprida information, ta snabba kontakter med folk och även göra reklam. Det är nog bara att acceptera att man är fast i spindelns nät…

Från vänster till höger:
1. Protokoll och rosett efter vinst i St Georges hos Gömmargården.   2. Årets julkort med Calle.   3. Vinst med Avatar i MsvC i Märsta.  4. En bild på mig och Anea från 2015 när vi debuterade Intermediere.   5. Marie och Calle kom 3:a i Märsta.   6. Anea i Vallentuna med bra resultat i nat St Georges.   7. En gammal bild på mig och hästen Chanzy på Skutans gård, från den gamla goda tiden!   8. Midsommar med Harry.  9. En gammal bild från mitt och Anea första tävlingsår, här hade vi kommit 2:a i LA6 på 71%.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*