Lucka 14


Lucka nummer 14:
Vad var ditt drömjobb när du var liten?

Mitt drömjobb var att bli lärare! Det ville jag bli när jag var typ 7 år gammal. På den tiden hade jag knappt träffat en häst, så det fanns inte alls i mina tankar. Dock lärde jag mig läsa snabbt och eftersom jag tyckte det var så roligt så ”tvingade” jag min lillebror att gå i skola hos mig. Faktum är att jag måste ha varit en duktig lärare eftersom det resulterade i att han fick börja skolan ett år tidigare. (Kan vara så att jag tar på mig hela äran till det, men det kan eventuellt vara önsketänkande.)

Så fort jag började rida (när jag var 12) så insåg jag att jag ville jobba med hästar. Hade ganska snabbt lektioner för de yngre barnen (kan skriva ett helt inlägg om det….) och det tyckte jag var kul men jag drömde konstigt nog inte om att bli ridlärare. Det var en slump att det blev just den inriktningen (Läs ett gammalt inlägg här om hur det gick till.)

Egentligen skulle man ju kunna säga att jag faktiskt blev det jag tänkte redan när jag var sju, för lärare är jag ju, dock inte i skolan. Och tack och lov för det, jag hade förmodligen blivit avstängd omgående eftersom jag hade varit för hård. (Hade antagligen passat bättre som lärare på 1800-talet.) Det känns enklare att undervisa elever som frivilligt kommer till en, har jag en känsla av!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*