Svår klass-debut!

Idag har jag och Anea uppnått ännu ett mål, fast lite tidigare än tänkt. Och faktum är att jag aldrig hade trott att det var ett mål att nå med den här hästen… Jag har trott att jag skulle behöva ”byta upp” mig, men sanningen är att jag inte har de pengarna. Med lite envishet kan man dock komma längre än man tror, och idag har vi debuterat svår klass på godkända procent (fick 61%).

Tyvärr var hon väldigt spänd, och jag klantade mig med ena serien och räknade helt fel – gjorde 4:or istället för 3:or för att jag fick hjärnsläpp. Det var synd, för det brukar vi sätta. Men jag är ändå nöjd – det finns mer att hämta i framtiden med mer rutin och styrka. Det som grämer mig är att hon blir spänd och tittig och då tappar vi schwung, men det är bara att öva vidare.

SÅ SKÖNT att ha ”klarat av” det här redan nu. Nästa år får vi försöka höja nivån lite till!
DSC_0415

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*