Söndag och dagläger

DSC_0376

Från det ena till det andra, ena dagen dressyrtävling, nästa dag stalltjänst och kurs. Faktum är att jag gillar variationen. Jag tror inte att ett liv som ren tävlingsryttare hade passat mig – dels att resa så mycket (gillar att vara hemma!), och dessutom vill jag gärna göra något annat efter att ha fokuserat… Idag t.ex. så har jag inte haft något ridsug alls, utan vill gärna ”landa” lite och tycker då att det är ganska trevligt att mocka istället!

Förutom stallet så har jag haft en privatlektion, samt ett dagläger med ett glatt och trevligt gäng. Blir väldigt glad av elever som är genuint intresserade och även vågar fråga saker! Många kan nog vara lite rädda för att fråga ”självklara” saker, men jag tycker det är bra. Det är lätt för mig att ta väldigt mycket för givet, men dels behöver man ofta repetera, och dessutom lär man ju ut på olika sätt. Hellre att man frågar en gång ”för mycket” än att man bara rider vidare och gör samma fel om och om igen – DET utvecklas man inte av – det kan jag lova.

Idag blev det en tidig kväll och imorgon tänker jag (hör och häpna!) ta en LEDIG DAG, och endast hålla lektioner på kvällen. Måste verkligen påminna mig själv om att inte jobba HELA tiden. Helgerna blir det ju inte så mycket återhämtning på som ni kanske har noterat… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*