Händelserik fredag

Idag har jag jobbat på ordentligt. Har haft stallet själv, två privatlektioner och en kurs på eftermiddagen. Harry var ett snäpp bättre på lektionen idag än igår – det var roligt! Kursen gick också bra, hästarna var fina.

Efter att allt annat var avklarat red jag Anea också. Har fortfarande inte bestämt mig angående imorgon! Hon känns inte alls så fin som hon har varit, men det skulle kunna vara bra att åka för miljöträningens skull. Tävlingen är i Täby, och där är det domarbord nere i ridhuset, vilket inte brukar vara så poppis. Just därför borde vi öva på det, men hon känns spänd redan innan, så jag vet inte om det är värt det? Å andra sidan känns varje start ”värdefull”. Det lutar åt att rida hemma på dagen och ta beslut efter det…

Flera hästar har tävlat idag. Linde och Fantasi red LB3 igen, på 62%. Jenny och Caramelle gjorde sin första start för året i LA3. Jenny var väldigt nöjd med hästen men det var en miss i den förvända som drog ner procenten en hel del (ett byte som inte rättades till). Huvudsaken är att Caramelle kändes fin tycker jag!

Och Marianne och Gloria kom 5:a i Solna idag i MsvC. Grattis!
11168037_771106496337261_3678597789876171297_n
                C måste i alla fall ha varit den snyggaste hästen på tävlingen! 😉

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*