Valborg

Firar ni valborg? Jag har inte alls förstått mig på det hela, men tydligen har många halvdag. Därför flyttade vi lektionerna till lite tidigare tider, och det var skönt så man inte kom hem så sent.

Hästarna har sett fina ut idag! Fantasi och Caramelle tävlar imorgon, och båda skötte sig fint. Idag har Harry gått sin första ”riktiga” lektion i grupp (förutom mitt första försök när han mest sprang baklänges…) Idag har han sett jättefin ut. Bakbenen är mer inunder kroppen nu, även om han fortfarande inte riktigt bjuder ordentligt. Han måste ”formas om” helt – framförallt ridas i en riktigt låg form. Han känns som om han är van att gå med hög nacke och utan rygg, och blir därmed svår att påverka.

Hoppas att han fortsätter åt rätt håll, för det är en riktigt fin häst! Det är dock en del jobb, och en balansgång mellan att lirka och truga, men också vara bestämd. Han har nämligen en förmåga att även testa gränserna lite. Inga stora saker, men det gäller att hålla efter honom lite. Det kan vara konstiga saker, som att inte vilja gå in genom en dörr för att det inte passar honom just då! Fast på det stora hela är han väldigt snäll och vänlig.
11156300_10153305613362704_1970828500962322975_n

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*