Ariadne

Här kommer ett par bilder och ett kort klipp på Ariadne. I helgen har hon fyllt sju år och har ett par lugna dagar (för jag är faktiskt ledig!), men nästa vecka kör vi på igen. Hon kommer att vara här en bit in på hösten. Rolig häst att rida, arbetsvillig och ambitiös! Och lagom känslig, det passar mig. Tanken var att hon skulle gå ihop med mina ston på bete, men den planen höll tyvärr inte. Hon och Anea rök ihop ordentligt för ett tag sedan, med vissa blessyrer som följd (inga allvarliga dock!) – men jag vill INTE riskera att det blir värre nästa gång. Tråkigt, men jag tar inga onödiga risker i det här fallet.
Jag kommer lägga upp något klipp då och då, så att ni kan följa henne. Hon är ganska gänglig och behöver mer styrka, så det får ta den tid som behövs. Det är ingen tung häst, men hon är ändå rätt stor, och inte heller så gammal. Ska bli roligt att se hur hon utvecklas, då jag tycker att hon har stor potential!

Bilderna är tagna av ägare Madeleine Granlind.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*