Bonnies första ”träning”

Förra helgen fick Bonnie vara med på sin första ”träning”. Nu tränar man såklart inte föl, utan de ska endast hanteras i lagom dos. En del av uppfostran sker i hagen av äldre kompisar, men de ska såklart vara vana vid människor, kunna stå uppbundna, ha grimma, gå att leda och kunna lyfta upp benen.

På Nådhammar, där hon bor nu, anordnas det träning en gång i månaden i grupp. Det är himla smart faktiskt, då blir man ”tvungen” att ta tag i det och kan inte råka glömma bort det. Eftersom hon inte står här hemma så blir det ju inte lika naturligt att öva dessa saker. Förra helgen fick Marianne åka dit och delta eftersom jag inte kunde.

Det blev träning i ovan nämnda saker, att gå undan för tryck, och en liten skogspromenad. Tydligen var helt slut efteråt… 😉 Hon verkar ha det bra i alla fall, och har hittat en bästis (som man skymtar på bilden…). Jag kanske åker dit en sväng i helgen och säger hej till henne också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*