Inspirationshelg i Vaxholm

Här kommer en sammanfattning med lite text och massa bilder från en väldigt bra helg!

I helgen var det äntligen dags för inspirationshelgen i Vaxholm i samarbete med Hedvig Samaras och Waxholms hotell. Det blev en jättetrevlig och lyckad helg och jag hoppas att alla som kom var nöjda. Vi var dryga 20 personer, så jag pratade tyvärr inte med alla. Det var oväntat stor spridning på deltagarna som kom från bl.a. Lund, Karlstad och Gotland – vilket var väldigt roligt!

Vi började lördagen med lunch på Vaxholms Bed and Breakfast, som ligger på gångavstånd från hotellet. Där åt vi en väldigt god soppa och fika i ett växthus. Det är ganska trångt där, men det var lite tanken, för att få igång folk att prata med varandra, vilket inte verkade vara särskilt svårt. 😉

Efter lunch var det föreläsning om mental träning med Karin Öljemark. Inspirerande och roligt att lyssna på! Föreläsningen följdes av ett yogapass med Helena Starkenberg. Det passade bra ihop med den mentala träningen tycker jag.

Kvällen avslutades med en trerättersmiddag. Hotellet är verkligen supermysigt, och ligger precis vid vattnet. Åk dit om ni har möjlighet!


På söndagen var det ytterligare en föreläsning efter frukost. Det var
Mari Zetterqvist Blokhuis som höll i den. Hon pratade om ryttarens sits och inverkan, varvat med lite olika övningar och även information om hennes nya forskning, vilket lät spännande!

Jag tycker att vi fick ihop ett riktigt bra program som hade en röd tråd. Alla återkom till att hur vi mår själva, både mentalt och fysiskt, speglar sig både i hästen och i våra prestationer. Vi påverkar våra hästar hela tiden, vare sig vi vill eller inte.

Vilken rolig helg det var! Jag hoppas att vi kan arrangera något liknande igen. Jag tror att det är bra att ses i andra miljöer än endast stallet eller på en läktare ibland.
Stort tack till alla inblandade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*