Stallplats ledig

Jag kommer få en box ledig under våren, och har även möjlighet att ta emot hästar under kortare tid i sommar. (För sommargäster är dock förvaringsmöjligheterna mer begränsade.)

I stallet finns spolspilta med varmvatten, foderrum, uppvärmd sadelkammare/fikarum och tvättstuga/torkrum. Varje inackordering disponerar ett låsbart skåp med plats för två sadlar samt en hylla i foderrummet för förvaring av täcken och annan utrustning.

Ridhuset har måtten 20*60 med ett underlag av sand och spån. Då vi endast har 15 boxar så är det sällan trängsel i ridhuset. Det finns också goda möjligheter till uteritt.

I stallhyran på 6400 kr ingår mockning mån-fre, upp till två ströbalar/vecka, 14 kg foder varav max 2 kg havre, samt saltsten och mineraler. Fyra fodringar per dag. Ett täcke på – ett täcke av samt alla ut- och insläpp. Inackorderingarna mockar själv på helgen samt fodrar kväll ett pass/månad. Vi hjälper dig även att ta in hästen till hovslagare eller veterinär. Extra tjänster som ridning, longering eller promenader kan köpas till. Dressyrinriktad tränare / dressyrdomare finns på gården.

Jag prioriterar dig som vill ha hjälp med träning och utbildning av din häst.

Om du är intresserad, skicka ett mail till info@ryttarutbildning.se.

Välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*