Besök från Norge

Under veckan har jag haft besök av Tone och Trine från Norge. De hade gjort en privat bokning med fyra ridpass och även ett yogapass. Det är så kul att få långväga kunder, det är verkligen ett bra kvitto på verksamheten. De red väldigt fint på Qurre, Don Mistral och Anea. Är stolt över att hästarna kan ge så bra ridupplevelser, när man ser det så känns det verkligen värt allt jobb som jag lägger ner!

Tove har skrivit såhär på Lofotens Ridklubbs hemsida:


”Trine og jeg har akkurat vært hos Suvi Räsänen som driver SR Häst och Ryttarutbildning og har fått undervisning av henne og på hennes hester som er utdannet opp til middels og Intermediere nivå i dressur. Hun samarbeider med Helena Starkenberg som driver https://ryttarform.com/, så vi fikk også ei økt yoga som er tilpasset ryttere av en ryttere.

Herlighet – det har vært så lærerikt! Det å få lov til å ri så korrekt utdannede hester – som også tok imot oss fremmede ryttere med en sånn vennlighet og arbeidsglede har vært så stort! Suvi ser hver rytter, og tilpasser ridetimen til den enkeltes nivå og ønsker. Hun får fram det beste i hver rytter fordi hun også kjenner hestene så godt, og fordi de er så godt utdannet. Man utvikles som rytter, fordi man både lærer av hestene og Suvi. Kombinasjonen med yoga fra rytter og trener Helena er gull for både meg som aldri har trent yoga, og for Trine som har trent en del tidligere.

Nevnte jeg supergod mat og hjemmekoselig overnatting 😃?”Nu har jag och Helena eventuellt en


Nu har jag och Helena en inbjudan att hålla kurs i Lofoten tillsammans! Vi får väl se om det går att lösa praktiskt, men det hade varit himla kul om det gick. Det tar ju några dagar om man ska iväg så långt, men det kan det vara värt tycker jag. (Jag åker tåg i så fall, eftersom jag inte flyger av miljöskäl. Men det går uppenbarligen att lösa – Tove och Trine kom faktiskt med tåg!). Har alltid velat åka till Norge, så hoppas att det kan bli av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*