Årets tävlingar

 

En sammanfattning av årets resultat är på sin plats nu när året snart är slut. Det känns som om det tävlades mer förra året (kanske var det så), men oavsett så har flera ekipage gått upp en nivå och det är jätteroligt! (Här kan ni läsa om förra årets resultat.)

Anea har ju som sagt gått upp en nivå och debuterat St Georges på godkänd procent i år, samt tagit några placeringari MsvB.

Calle och jag gjorde endast en start i år i MsvB4, sedan fick min dåvarande stalltjej Josefin Dalgren ta över och hon red LA och MsvC. Min elev Louise Söderlund gjorde också en start i LA, fler nästa år hoppas jag? 😉
DSC_1250Cicooria och Maria Berger hann tyvärr också bara med en start i år, men det var den bästa starten hittills å andra sidan, det blev en femte placering på 67,72%.
DSC_1577Caramelle  fick starta med två ryttare. Nogge var ju sjuk i våras så Jenny Arvidsson fick tävla Caramelle istället och blev 6:e placerad två gånger i LA-klasser.DSC_1285Caramelle tävlades också av Jenny Samuelsson med placeringar i LB, som bäst på 67,42%. Vilka grymma hästar jag har, som kan gå lektioner och tävlas av flera ryttare och med bra resultat!DSC_1874 DSC_1889Fantasi och Amanda Fog gjorde flera starter i MsvC samt debuterade MsvB på godkänd procent. Amanda har också tävlat Zalmiac i år med placeringar i LA och MsvC, samt debuterat MsvB.
DSC_2158Annika Larsson och Narayan fick också placeringar i LA samt gick upp en klass och gjorde flera starter i MsvC.

Marianne Granlind och Gloria hann inte tävla så mycket, men fick väldigt bra resultat. Som bäst 1:a i LA3 på 67,57%.

Roligt också att Helena Pajander och Obi äntligen kom ut på tävlingsbanan! Obi tävlade också med Jossan med placering i LA.

Ja, det var ett litet axplock. Vi kanske hann med lite även det här året trots allt! Nästa år tar vi nya tag. Jag tänkte försöka få ihop ett möte med alla som vill tävla och se om vi kan samordna er lite. Vill ni det? Det är ju roligt om man åker på samma tävlingar, och om det är hyfsat nära så åker jag med om jag kan! Nästa år ska jag ju dock hinna döma också…!

 

Etiketter:

Ett svar

  1. Klart vi ska 🙂 Nytt tävlingsschabrak inköpt nu, denna gång blev det då ett dressyrschabrak som det är tänkt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*