Träning med Nina

Idag har Nina varit här och hjälpt oss. Jag har ridit Anea och Caramelle, Amanda red Fantasi och Maria red Iffi. 

Anea var fin idag! Hon har ju känts lite trött, lite ”pyspunka”, men det kanske är jag också som har varit lite off. Sedan hon fick såret på bakbenet så har jag inte vågat rida ordentligt eller kräva så mycket. Såret är inte helt läkt ännu, men jag tror inte det stör henne. Dock blir hon fortfarande lite tjock i det benet under natten. (Har nattlindor just nu pga det.) Idag var hon i alla fall väldigt fin! Vi har inte ridit så mycket rörelser eller höga krav utan mest fokus på grunder / övergångar. Men hon kändes riktigt fin, och i traven hittade jag lite ”passage”-känsla genom kvicka övergångar. Tror inte det är någon större fara med henne, med andra ord… Bra att få hjälp i alla fall, det är lätt att bli passiv när hon inte känns helt 100. Jag kommer trappa ner lite framåt jul hur som helst, men bokade en sista träning nästa vecka. Annars blir det väldigt lång paus över jul / nyår.

Caramelle var också fin. Vi jobbade med en del förvänd galopp, och annars fokus på att hon ska bära sig och jobba igenom ryggen. Travade bra i slutet men jag får verkligen jobba med att vara stadig i sätet här. Hon behöver en del hjälp, men förhoppningsvis blir det lättare med mer styrka! Nöjd, hur som helst.

Det jag såg av Fantasi och Iffi var också bra, roligt! Tror ryttarna var nöjda också!

Är det fler som vill träna för Nina? Missa inte kursen 31 jan-1 feb. Då rider ni ett pass för mig och ett pass för Nina både lör och sön. Passa på!!
Mer info hittar ni på hemsidan under ”kurser”.

DSC_0281Längtar tills vi kan köra på med det här igen!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*