Programträning

Hemkommen från programträningen på Lotteräng och väntar på att middagen ska bli klar (älg-entrecote och ugnsbakade rotfrukter, mums!). Fredagen fortsatte bra! Anea skötte sig bra på träningen och vi fick nästan 62% i St Georges. Inga större missar, ett byte jämfota och 5:a på ena piruetten, annars 6, 6,5 och 7 på alla moment. Så som vanligt är det lydigt, prydligt och jämnt. 😉 Och det är ju bra! Men det finns nog mer att hämta på sikt.

Roggan hjälpte mig att få lite bättre galopp och jag fick bättre flyt då. Jag är ju tyvärr lite för kontrollerande när jag rider program (kanske lite annars också), så ska jag få högre poäng måste jag få lite bättre energi och uttryck i henne. Jag ser dock det som ett långsiktigt projekt, för jag tycker fortfarande det är viktigare att hon bär sig än att ”sätta tryck” i henne, men på något sätt ska jag fläta ihop de två aspekterna.

I alla fall är jag NÖJD med att få mer än godkänt, och det känns inte orimligt att sikta på ca 65% på den här nivån nästa år. 🙂
Tack, Maria för hjälpen idag!!
DSC_3355                       St Georges-debut i augusti. Nästa år höjer vi ribban lite till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*