Onsdag = ponnylektioner

På onsdagar är det ponnylektioner som gäller. Jag kan fortfarande knappt prata. Tur för barnen, jag kunde inte höja rösten idag. 😉

En av tjejerna fick en ponny på sin 12-årsdag idag, med en röd rosett runt halsen. Blev nästan avundsjuk. Inte för att jag vill ha en ponny, men när jag var 12 hade jag just börjat rida, och sedan den dagen fick jag jobba av alla lektioner. Fast det har varit en nyttig väg att gå, dock: om någon vill sponsra med en tävlingshäst är det fritt fram, haha.

En arg ponny siktade på mig på lektionen idag också. Jag har väl aldrig varit med om maken! Vad är det för häst som medvetet backar mot en och måttar? Känner mig inte så värst populär.

Nu: äta, läsa bok, sova och kurera halsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*