Tips: kurs 21-24 juni

Idag får jag vara inne hela dagen. Börjar tröttna. Fattar inte hur folk kan jobba på kontor. Först har jag varit i skolan och har avklarat sista dagen med en inlämningsuppgift samt en muntlig redovisning där jag skulle berätta om företaget, hur det har gått hittills och mina framtidsplaner. Gick ok med tanke på tappad röst och rethosta, fast jag blir stressad av att prata inför folk. Vilket är skumt eftersom det är det jag har som jobb.

Insåg att jag INTE är frisk än, så jag åkte hem efter lunch, sov som en stock i en timme, och sedan har jag ägnat eftermiddagen åt att betala fakturor, planera sommarkurser och annat pappersjobb. Egentligen har jag inget emot det (särskilt inte när det regnar), men det tar sådan tid! Och mitt ”kontor” består av ett litet bord, mitt soffbord, min soffa, golvet, och i värsta fall sängen. Helt ohållbart. Måste hitta en struktur för det här. Framgångsrika företagare har väl inte soffan full med papper?

Javisstja. Det jag egentligen skulle skriva om var: Jag har tre lediga platser på en fyradagarskurs, två pass per dag, kost och logi för 4900 kr, men eftersom det börjar bli ”sista-minuten” så sänker jag priset till 4500 kr nu. Passa på och träna intensivt så kan du slappa resten av sommaren sedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*