Händelserik helg

Den här helgen har det hänt lite av varje. Lördagen gick i ett,minst sagt. Jag började med en hopplektion på morgonen, som vi avslutade med att hoppa studs. Hästarna skötte sig bra, även om Fantasi kanske inte kan skryta med någon vidare teknik… Men hoppa gör hon ändå med glädje, och det är huvudsaken! "Foto:
Sedan var det dags för tävling i Enskede. Jenny följde med som hästskötare. Vilken dag, strålande sol och superskönt! Anea startade MsvA1 och vi hade ganska stora missar, men fick ändå dryga 62%, vilket talar för att det här kan bli bra på sikt när vi har lärt oss programmet bättre,och att Anea ska orka. Nu t.ex. fick jag ett litet travinslag före ena piruetten – onödigt, och kostsamt! Men – den andra piruetten fick vi två 6,5:or och en 7:a!!! Så just nu känns det lite som tur när det blir bra, jag kan inte riktigt planera hur jag ska rida ännu. Travprogrammet var bra med stor del 7:or rakt igenom. Serien kändes stabil och jämn. Det som grämer mig är ett avbrott efter ett byte, där det blev någon slags kommunikationsmiss. Där ska jag givetvis ha kraftigt avdrag, men en domare har satt 0, vilket är fel eftersom hon gjorde bytet innan avbrottet. Men men… Är på det stora hela i alla fall nöjd!
Foto: Tack för idag Jenny Samuelsson Fd Gustafsson, dagens hästskötare och samordnare av möhippa i efterskott! Och kram till er andra, även ni som inte kunde komma men var med i tanken! Love you!!
Sedan hade mina vänner dragit ihop en möhippa i efterskott..! Lite underligt kanske, men de hann inte innan vi gifte oss, och de ville väldigt gärna göra det. Det var nog inte helt lätt för dem, med mig som jobbar nästan varje helg… Det blev i alla fall en väldigt trevlig kväll, med bubbel-bad och bubbel i glasen, följt av supergod middag, vin och drinkar. Alla hade med sig ett foto eller något som skulle symbolisera vår vänskap, så det blev en del roliga minnen minst sagt! Tack snälla ni för en jättefin kväll! <3 <3 <3"Foto:

På söndagen hade jag som tur var en ledig förmiddag, så vi hann åka och rösta och faktiskt gå en liten promenad också (ännu en solig och helt fantastik dag!). På eftermiddagen hade jag en kurs med två ridpass och insläpp av hästarna. Efter det hade jag tänkt att jag för en gångs skull skulle titta på en valvaka, men jag somnade i soffan vid ca 21…

I år har valet känts spännande, vilket jag aldrig har tyckt förut. Nu med det här resultatet (som inte var oväntat) så känns det oroväckande på flera sätt. Jag är inte så insatt i politik, men jag har i alla fall förstått att det kan bli krångligt när flera partier måste enas. Att SD får 13% känns inte heller positivt på något sätt. Sedan återstår att se vad det kan bli för förändringar för oss som företag. Jag har ju aldrig behövt tänka i de banorna förut, och har heller aldrig märkt några stora skillnader i hur politiken påverkar mig, men som egenföretagare kan det nog bli en del skillnader. Dock tycker jag att miljöfrågorna skulle stå högst på agendan, oavsett vad. Men den frågan hamnar ofta i skymundan pga massa annat gnabb, som jag tycker man kunde lösa mycket snabbare och enklare. Jag förstår dock att det är lite längre väg att ta beslut när det gäller ett helt land, men ibland undrar man faktiskt…? Vi får väl se helt enkelt. Stormen kanske lägger sig, får vi hoppas.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*