Min häst

Här är lite bilder som vi tog på Anea igår. Jag har visst glömt att berätta att jag har köpt henne till slut! Har lånat henne i ca 6 år, så det var på tiden. Känns väldigt skönt att ingen kan komma och ta tillbaka henne när det passar. Visserligen har jag knappt haft med ägaren att göra under denna tid, men nu när vi har gått upp i klasserna känns det extra viktigt att inte få några överraskningar! Så det här är min första ”egna häst”, kan man säga. Jag har aldrig ägt en häst som har varit för min egen skull innan. Den första hästen jag köpte var Nogge när jag startade företaget, och alla andra hästar har också varit lektionshästar. Innan jag startade upp hade jag bara haft hästar på foder. Jag hoppas jag kan tävla henne några år till, och sedan skulle jag vilja ta ett föl (ja, jag vet att det är en förlustaffär…), för hon har väldigt bra härstamning (e. De Niro – Bellini) och det vore synd och skam att inte betäcka då. Dessutom har hon ett bra huvud och har inte varit halt under den tid jag haft henne, vilket man också ska ha med i beräkningarna, tycker jag.
DSC_3628 DSC_3644 DSC_3648 DSC_3650 DSC_3667 DSC_3679
DSC_3687 DSC_3688

Etiketter:

Ett svar

  1. Grattis till hästköpet! Det kan väl inte bli bättre än att köpa en häst man känner så väl och verkligen vet vad man får (med både för- och nackdelar!). Jag hade ju själv förmånen att köpa Irak på det sättet, även om jag inte drog ut på tiden lika långt som du gjorde 😉

    Tack för att du delar med dig av er fina miljö med så många fina foton. Vilka härliga färger det är så här på sensommar/hösten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*