Tisdag – bra dag

Idag har jag för en gångs skull lyckats ta det ganska lugnt, och det var verkligen skönt! Började småstressa på morgonen, men sedan tog jag mig samman. Det är så himla lätt att stressa upp sig även när man inte måste – det är lite min tävlingsinstinkt som tar över, i kombination med kontrollbehov. Jag tror dels att jag ska må bra när ”allt är gjort” (vilket aldrig händer, eftersom listan alltid fylls på), och sedan kan jag inte sticka under stol med att jag triggas av att ha mycket att göra och gillar att utmana mig själv. Men om man håller på så varje dag så är det inte hållbart.

Nu tänkte jag i alla fall att jag ska försöka behålla mitt semester-mood och göra saker långsamt…! Hade en lektion på morgonen och stalljobb. Tog sedan lång lunch och lade mig t.o.m. med en bok i trädgården – fast då började det regna efter ett kapitel (!) trots att dagen i övrigt varit väldigt varm… Så det fick bli lite trädgårdsfix istället, och när det var klart kunde jag ta en kaffe och läsa vidare.

Sparade ridningen till kvällen, och det var jätteskönt för då var det svalare. Så istället för att stressa under dagen för att ”bli klar” så sparade jag lite kvällsjobb, kunde göra det i lugn och ro och blev faktiskt klar innan jag hade tänkt. Så då kunde jag gå hem i hyfsad tid, dricka lite bubbel i trädgården och nu blir det middag och film. Väldigt skönt!!

Anea kändes för övrigt bättre än förväntat – hon brukar vara så stel att sätta igång, men det är bättre än vanligt! Har även longerat Nogge som ser bättre ut än sist jag såg honom. Fantasi fick också bli longerad idag, hon har haft tappsko så hennes igångsättning släpar efter lite. Imorgon tänkte jag rida henne, Nogge och Anea.
DSC_8041

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*