Nya tag

Måndag, och allt börjar om på nytt. Ingen rast, ingen ro – men har tagit det ganska lugnt idag ändå och börjat jobba först efter lunch.

Trots att jag kände mig hemskt sliten i kroppen igår, så har ridningen gått bra idag. Har ridit två inackorderingar, Nogge och Anea. Nogge känns trots allt helt ok, även om det är vingligt och vi travar i undertempo så han ska hinna med. Men han är väldigt mjuk i ryggen. Om Anea hade stått i sjukhage sedan januari hade hon känts som en strykbräda att sitta på!

Egentligen hade jag tänkt att Anea skulle vila efter tävlingen, men det blev en sväng i skogen ändå, och sedan 10 minuter med galopp i ridhuset. Hon var riktigt fin ute, framme för skänkeln, men när jag går in så är det som om hon kryper ihop. Tyckte ändå jag kunde ta med mig en del av den känslan jag hade ute och galoppera på lite mer framåt, gjorde några byten och alla var rena, så då gick vi hem igen. Skönt med någon slags ”revansch” efter gårdagen. Tänk om man hade sysslat med en sport där ”redskapen” betedde sig likadant varje dag? En golfklubba har ju liksom inte en dålig dag. Men, gissningsvis hade jag tröttnat för länge sedan om det inte varit så förbaskat svårt med ridning. Är nog lite masochistiskt lagd.

Nu ska jag ner och hålla två lektioner, idag blir det markarbete.
DSC_3668                                            Vi ska tillbaka!!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*