Bilder från igår

Tävlingen igår gick bra, tycker jag. Jättenöjd för att vara andra starten i MsvA!

På framridningen kändes hon riktigt fin,även i piruetterna. Tyvärr blev det lite för lång framridning för vad jag orkade, jag tappade fokus mot slutet. Inne på banan var hon lite spänd först – tror hon var lite paff när det var TRE domare… Travprogrammet kändes i alla fall helt ok, en av domarna hade 7:or nästan rakt igenom det. I galoppen var väl det mesta godkänt, förutom piruetterna då… I den ena slog hon om bak, den andra började bra men hon orkade inte hela vägen. Är ändå nöjd med min ridning, för jag kämpade verkligen och gjorde så gott jag kunde.

Serien satte vi, fick två 6:or och en 7:a. Totalt blev det 60%, trots missar med piruetterna. Det är jag jättenöjd med.

Amanda tog lite bilder på framridningen, några blev riktigt fina tycker jag. Tack!
DSC_0221 DSC_0226 DSC_0251 DSC_0264 DSC_0266 DSC_0280 DSC_0281 DSC_0292 DSC_0314

2 svar på ”Bilder från igår

  1. Grattis Suvi, roligt med framgång!

    Jag kikade in egentligen för att tacka för inspirationen till kvällens matlagning, såg att du hade lagt kronärtskockor på grillen för ett tag sen och det gjorde jag också nu ikväll. Det var ju verkligen en höjdare, både vackert och gott!
    Tack för det tipset!
    Helena B (Irak)

  2. Tack! Kul att du fick lite inspiration! Var dock svärmor som stod för huvudrätten, så kan inte ta åt mig äran.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*